Albatros Palace Resort & Spa 5*, Hurgada

0
Albatros Palace Resort & Spa 5*, Hurgada

Albatros Palace Resort & Spa izgrađen je na 72.000 kvadratnih metara. Albatros Palace Resort pruža predivnu oazu pored mora sa širokim spektrom aktivnosti i atrakcija. Razlika ovog luksuznog resort sa 5* leži u njegovoj arhitekturi, toplom gostoprimstvu, najboljem smeštaju. Nalazi se na samo 15 minuta od aerodroma Hurgade i 20 minuta od centra grada. U ovom all inclusive odmaralištu, postoji više mogućnosti za zabavu i avanturu nego ćete imati vremena.

Smeštaj: Hotel broji 592 standardnih soba (oko 42 m², uključujući terasu/balkon). Sve sobe sadrže mini-bar, sef, veliki balkon ili terasa, kablovsku televiziju, kupatilo sa tušem i toaletnim priborom, fenom za kosu, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju.

Hotelski sadržaj: Gosti mogu da uživaju u kineskim, japanskim, tajlandskim i indijskim specijalitetima u restoranu L’Asiatique. Mediteranska jela možete da okusite u mediteranskom restoranu.

Hotel Albatros nudi piling tela, telesne obloge i izbor zabavnih aktivnosti. Za rekreativne aktivnosti, na raspolaganju su teniski tereni i fitnes centar. Spa centar nudi opuštajuće masaže i saunu.