AMC Royal Hotel 4*, Hurgada

0
AMC Royal Hotel 4*, Hurgada

Hurgada, Egipat

AMC Royal Hotel je savršeno mesto za zabavu, ispunjen porodični ili nezaboravan odmor, koje se nalazi samo 11 km od Hurgade. AMC je odmaralište sa 5 zvezdica, a sadržajima koji će zadovoljiti putnika zbog beskrajne plaže, koja je samo nekoliko minuta udaljena od sobe i ima izuzetan panoramski pogled na obalu.

Smeštaj: Udobne sobe imaju najbolji pogled u Hurgadi sa plažom samo nekoliko minuta od Vaše privatne terase. Svih 399 soba poseduju sledeće sadržaje: klima uređaj sa pogledom na more ili bazen, fen za kosu, satelitska televizija i besplatan sef, aparat za pripremu kafe i čaja.

Sadržaj: Obelisci, mermerni stubovi i dekorativni motivi u zajedničkim prostorijama stvaraju atmosferu drevnog egipatskog hrama. Možete odabrati ronjenje i odbojku na plaži ili se jednostavno opustiti pod suncobranima od trske. Spa centar u odmaralištu nudi tretmane masaže i tradicionalan orijentalni hamam. A la carte restoran u okviru odmarališta služi jela sa domaćom testeninom i pice u romantičnom ambijentu uz živu zabavu. Bar u lobiju nudi autentični espreso i kafe sa mlekom, kao i tipična francuska peciva. Odmaralište nudi jedinstveni korporativni centar za servisiranje bilo poslovne konferencije ili poseban događaj i ljubazno osoblje će učiniti sve što može da bi Vaš događaj postigao ogroman uspeh.