Cleopatra Luxury Resort 5*, Hurgada

  Hurgada, Egipat

  Cleopatra Luxury Resort je kompleks se nalazi u zalivu Makadi bay oko 35km od centra Hurgade i aerodroma i zauzima oko 300.000 m².

  Smeštaj: Hotel ima 530 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u nekoliko hotelskih zgrada (prizemlje, prvi i drugi sprat). Lepo je uređen i ima puno zelenila.
  Standardne sobe 35 m2(dvokrevetne sobe i sofa) imaju balkon/terasu/verandu, pogled na vrt. Poseduju LCD SAT TV, fen, mini bar, sef, TWC i klima uređaj.
  Deluxe sobe sa pogledom na more uz doplatu.
  Family sobe imaju dve odvojene prostorije sa jednim kupatilom.

  Sadržaj: Kompleks poseduje prelepu peščanu plažu dugačku 400 m. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Od ostalih sadržaja gostima sun a raspolaganju 8 spoljašnjih bazena uključujući jedan koji se greje tokom zime i 2 dečija bazena , besplatan Wi-Fi u javnim prostorijama, dečiji klub sa spoljnim igralištem. 6 teniskih terena (naplaćuje se korišćenje samo uveče), jedan teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar a uz doplatu: rent-a-car, usluge lekara, pranje veša. Hotel poseduje Spa& Wellness centar sa 3 saune, Jacuzzi, parno kupatilo, teretanu, prostorije za masaže i aerobik. Gosti hotela mogu besplatno koristiti saunu, parno kupatilo, Jacuzzi i hamam (masaže i tretmani se naknadno naplaćuju).