Elysees Premier Hotel 4*, Hurgada

0
Elysees Premier Hotel 4*, Hurgada

Hurgada, Egipat

Elysees Premier Hotel se nalazi u srcu Hurgade, na svega 5 km od aerodroma u Hurgadi i 3 km od starog centra grada i 300 metara od novog centra. Novi deo hotela je otvoren u junu 2015 godine.

Smeštaj: Hotelske sobe su uređene da zadovolje sve potrebe svojih gostiju uz osećaj da se nalaze kod kuće. Hotel broji 80 lepo opremljenih soba, sa pogledom na bazen. Sobe sadrže klima uređaj, sef, telefon, SAT TV, telefon, mini-bar i opremljeno kupatilo.

Sadržaj: recepcija 24h, posluga u sobi, restoran, bar, menjačnica, ostava za prtljag, bankomat, usluge vešeraja, prostorije za sastanke i bankete, suvenirnica, prostor za pravljenje roštilja, otvoreni bazen, terasa za sunčanje, bilijar, stoni tenis, ronjenje, sauna, fitnes centar, spa i welness centar, igraonica, animatori, noćni klub, internet na javnim mestima, dnevna štampa, sef, prodavnice u hotelu, lift. Panorama restoran je na raspolaganju gostima za doručak, ručak i večeru, kao i nekoliko barova i nalazi se na vrhu hotela sa pogledom na more. Hotel poseduje uređenu peščanu plažu Dream Beach, koja je produžena molom. Sadrži disko klub kao i svu opremu za sportive na vodi.