Premier Romance Boutique Hotel 5*, Hurgada

    Premier Romance Boutique Hotel, lepo boutique odmaralište koje se nalazi u Sahl Hasheesh, nudi savršenu i netaknutu plažu u jednom od najlepših primorskih mesta u svetu. Premier Romance je idealno mesto za sanjalački beg sa nekim ko Vam je poseban. Vaše iskustvo će biti kompletno sa finim dnevnim sadžajima u ponudi, kao i obimnim zabavnim programima.

    Lokacija: Premier Romance Boutique Hotel & Spa smešten je na 27 km od centra Hurgade i 22 km od aerodroma Hurgada.

    Smeštaj: Hotel broji 79 soba. Sve sobe su opremljene luksuznim objektima i sadržajima koji obezbeđuju maksimalnu udobnost tokom Vašeg boravka. Mini bar, aparat za pripremu čaja ili kafe, satelitska TV, sef, su standardni sadržaji. Sve sobe imaju balkon ili prozore sa pogledom na uređeni vrt.

    Hotelski sadržaj: Ovo elegantno all-inclusive odmaralište poseduje luksuzan spa centar, privatnu plažu i otvoreni bazen. Odmaralište Premier Romance raspolaže restoranima italijanske, kineske i indijske kuhinje. Ponuda takođe uključuje laundž bar koji radi non-stop i kafe Espresso. Gosti se mogu opustiti na terasi pored bazena ili na ležaljkama na privatnoj plaži. Teren za golf udaljen je 15 km od hotela.