Pyramisa Sahl Hasheesh Hotel 5*, Hurgada

0
Pyramisa Sahl Hasheesh Hotel 5*, Hurgada

Hurgada, Egipat

Pyramisa Sahl Hasheesh Hotel je luksuzni hotel koji se nalazi na površini od 120.000m² na peščanoj plaži u Sahl Hasheesh zalivu. Ovaj zaliv poznat je po sportovima na vodi i ronjenju. Hotel se nalazi na 14km od aerodromu u Hurgadi. Hotel je nagradjen od strane Trip Advisora 2015.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 480 standardnih dvokrevetnih soba sa pogledom na bazen ili more, 20 suite-a sa 1 spavaćom sobom, 80 family soba sa pogledom na more. Svaka soba ima klimu, balkon, frižider, direktnu tel. liniju, TV SAT, radio, fen.

Sadržaj: Hotel ima 5 restorana, 4 bara, 2 otvorena bazena, centar za ronjenje , privatnu peščanu plažu, teniske terene, terene za squash, usluge pranja veša, 24h roomservice. Od ostalih sadrzaja ima konferencijsku salu, gift shop, salon lepote, otvorene bazene i tobogane, deciji bazen, doktora na poziv, teretanu i spa. Takodje ima i mini klub, sportove na vodi, dnevno ciscenje soba, sef na recepciji, iznajmljivanje limuzina i automobile, kao i transfer do aerodoroma, kao i shuttle bus do Hurgade.