Sindbad Aqua Hotel 4*, Hurgada

    Hurgada, Egipat

    Sindbad Aqua Hotel se nalazi na uređenom šetalištu Hurgade, Memši, na drugoj liniji od mora. Udaljen je 5 km od aerodroma u Hurgadi, 7 km od centra Hurgade, Sakale. Nalazi se preko puta hotela Sindbad Beach Club i 50 m od hotela Sindbad Aqua Park Resort, na par metara preko puta hotela je popularna diskoteka Little Buddha.

    Smeštaj: Hotel ima glavnu, šestospratnu zgradu sa ukupno 610 soba. Standardne sobe su površine 32 m², opremljene su kupatilom sa tuš kabinom, fenom, TV, telefonom, klima uređajem, sefom, balkonom ili terasom.

    Hotelski sadržaj: menjačnica, glavni restoran La Cabana, bar Breezes, bar Zar, veliki spoljašnji bazen sa delom za decu (greje se samo u novembru mesecu), igralište za decu, mini klub za decu od 3 do 12 godina, Teeny klub za decu od 13 do 17 godina, amfiteatar, doktor, usluge pranja veša, salon lepote, prodavnica. Od sportskih i zabavnih sadržaja gostima su na raspolaganju sauna, jacuzzi, animacioni programi, diskoteka, 3 teniska terena, stoni tenis, odbojka, kuglana, bilijar, ronjenje, skijanje na vodi, akva park.

    Gosti Sindbad Aqua hotela koriste peščanu plažu hotela Sindbad Beach, koja je udaljena oko 200 m i do koje se dolazi prelazeći šetalište. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela.