Steigenberger Al Dau Beach Hotel 5*, Hurgada

  Hurgada, Egipat

  Steigenberger Al Dau Beach Hotel nalazi se 5km od centra Hurgade, na 6km od aerodroma, u pešačkoj zoni, na samoj plaži Crvenog mora.

  Smeštaj: Hotel raspolaže sa 377 soba i sve su sa pogledom na more. Sobe su veličine oko 50m2, veoma elegantno uredjene sa balkonom, SAT TV sa muzičkim kanalom, klimom, mini barom, internet pristupom, sefom, direktnim telefonom, sva kupatila imaju tuš kabinu i kadu. Postoje i sobe za osobe sa otežanim kretanjem.

  Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotel ima restoran A la carte, restoran na plaži, pored bazena i nekoliko barova. Ima privatnu peščanu plažu dugu 400 m, zatvoreni bazen u čijem je produžetku otvoreni bazen i odvojeni bazen za decu. Najsavremeniji talaso i spa centar se prostire na 1000 m2 nudi mogućnost usluga i u sobama, a sadrži saune, djakuzi, turska kupatila, whirpool, fitness club, teretanu, aerobik salu. Hotel ima i diving centar, sportove na vodi, golf terene sa 9 rupa, teniske terene, mini golf, bilijar, mogućnost iznajmljivanja brodova i bicikla i lazy river. U okviru hotela se nalazi i internet cafe, banka, frizer, butici, biznis centar, rent a car.

  Usluga: All inclusive (dorucak, rucak, vecera – švedski sto, užine, pica bezalkoholna i alkoholna domace proizvodnje).

  Napomena: Gosti ovog hotela koji koriste uslugu All inclusive mogu besplatno koristiti Aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic.