Villaggio Cala di Volpe Hotel 4*, Capo Vaticano

  Capo Vaticano, Kalabrija

  Villaggio Cala di Volpe Hotel se nalazi u oblasti Capo Vaticano, na peščanoj plaži Torre Marino (pri ulasku u vodu ima kamenja). Od grada Tropea je udaljen 10 km a od aerodroma 65 km.
  Karakteristike: kompleks je okružen zelenilom. Sastoji se od villaggio apartmana koji se nalaze na plaži i residence apartmana (bilo, trilo) koji su udaljeni oko 300m od plaže i recepcije.
  Sadržaj: Hotel raspolaže sa 90 apartmana. Neki se nalaze na plaži i imaju ili pogled na baštu ili pogled na more, restoran, bar, dva bazena, manji dečiji bazen, uredjenu plažu sa ležaljkama i suncobranima, Wellness centar (zatvoreni bazen, saune…), teniski teren, fudbalski teren, amfitetar, internet, mini klub i shuttle bus do plaže za apartmane koji su udaljeni 300m od plaže.
  Apartmani (cca 25-35 m2): čajna kuhinja, kupatilo, fen, terasa, SAT TV, telefon, sef, plafonski ventilator. Aparmani sa pogledom na more klimatizovani, udaljeni oko 300m od plaže.Gosti koji borave u apartmanima sa pogledom na more imaju besplatan prevoz do plaže.
  Usluga: polupansion (doručak – kontinentalni buffet / večera – samoposluživanje)