Kontakt


google map for free

KONTAKT FORMA:

(Odgovaramo za najviše 24h)

Adresa:

Sensation Travel doo

Maksima Gorkog 42, 21000 Novi Sad

Radno vreme:

Radnim danima : 10:00h – 18:00h

Subota i nedelja : Neradne

Telefoni :

Letovanja : (+381 21) 301 – 1488

Daleke destinacije, metropole : (+381 21) 300 – 6899

E-mail: [email protected]

Za sve informacije molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona, email-a ili kontakt forme. Pratite nas na društvenim mrežama za najnovije promocije i akcije.

 

Sensation Travel je nastao kao sinergija ideja i napora da se pristup putovanjima i turizmu kod nas dovede na jedan potpuno nov i drugačiji nivo. Za nas su naši putnici merilo naše vrednosti – što su oni zadovoljniji i što nam više njih iznova poklanja svoje poverenje, i mi rastemo i vredimo više.

Mi smo oni što rade posao koji vole. Niko nas na ovo nije naterao. Mi ne možemo da živimo bez putovanja! I trudimo se da tom energijom zarazimo i naše nove i stare putnike.

Negujemo individualni pristup – svako novo putovanje koje za vas krojimo za nas je novi izazov! Gledamo na njega sa uzbudjenjem kao da mi putujemo i primenjujemo svo znanje i trikove kao da aranžman tražimo ili planiramo za sebe.

Mnoge informacije vezane za buduća putovanja i destinacije koje planirate da posetite možemo vam dati iz ličnog iskustva – ipak je drugačije kada pričate sa nekim ko je bio tamo, bila to Grčka, Francuska, Tajland, Kina ili neka druga zemlja ili destinacija iz naše ponude. Biće nam drago da vam olakšamo neke nedoumice i što bolje vas pripremimo za putovanje!

Dobrodošli u Sensation Travel – NOVI BREND za putovanja!