Sicilija

avio

Sicilija avio prevoz

Sicilija avio prevoz – Kako opisati Siciliju? Kako opisati ostrvo koje je formalno deo Italije ali živi svojim životom, svojim tempom i po svojim pravilima… Nešto jedinstveno čeka vas tamo. Mediteran na jedan sasvim poseban način! Plaže kao sa razglednica, prelepa priroda i čisto tirkizno more su samo jedan od razloga zašto posetiti Siciliju. Onaj drugi i podjednako važan razlog su istorija i kultura ovog ostrva. Pomešani uticaji Rimljana, Grka, Normana i Arapa proizveli su jedan poseban mentalitet i soj ljudi sa tradicijom i načinom života kakav ćete samo ovde videti. Ruševine nekih starih vremena rasute su po ostrvu… Moćna Etna koja se uzdiže visoko do oblaka. A u selima u unutrašnjosti prvo ćete misliti da ste ušli na set čuvenog filma „Kum“, a onda ćete shvatiti da ni stvarnost ovde nije mnogo drugačija… Sve u svemu – postoji hiljadu razloga zašto je Sicilija pravo mesto za odmor!

Palermo – glavni i najveći grad na ostrvu i glavna luka. Haotičan i prelep, sa neverovatno očuvanim i autentičnim starim gradom.

Cefalu – najpoznatije letovalište na severu ostrva i slikoviti mali gradić za opušten i miran odmor. Nalazi se na oko 70km jugoistočno od Palerma.

Djardini Naksos – jedno od atraktivnih letovališta istočne Sicilije, sa dobrom provodom i lepim plažama.

021/301–1488

Rezervišite vaše putovanje na vreme

SMEŠTAJ :

POZOVITE

KONTAKT

Letovanja : (+381 21) 301 – 1488

Daleke destinacije, metropole : (+381 21) 300 – 6899