DODATNE USLUGE

U cilju da vam svako putovanje olakšamo i ulepšamo, nudimo vam dodatne usluge putnog osiguranja, rezervacije avio karata, rezervacije brodskih karata, asistencije pri viziranju, rezervacije transfera i prevoza.

PUTNO OSIGURANJE

Putujte bezbrižno i sigurno!

Dunav-loogo-prijatelj-2015Putno zdravstveno osiguranje preporučuje se za bilo koji odlazak u inostranstvo, a pogotovo za duža putovanja. Medicinske usluge u stranim zemljama mogu da dostignu astronomske cifre čak i za najmanje intervencije, dok u nekim zemljama bolnice mogu i da odbiju da prime osobu bez osiguranja. Sensation Travel je u saradnji sa komapnijom Dunav Osiguranje i prestižnom međunarodnom asistentskom kućom APRIL obezbedio usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Krenite mirne savesti na putovanje, znajući da vam ni najmanja nezgoda neće pokvariti planove!

Polisa putnog osiguranja je gotova za 5 minuta a sve što nam je potrebno je Vaš pasoš.

Više informacija pogledajte OVDE.

PAKET PUTNOG OSIGURANJA SA OSIGURANJEM OD OTKAZA PUTOVANJA

Budite spremni na sva iznenadjenja!

Dunav-loogo-prijatelj-2015Paket putnog osiguranja u potpunosti Vas pokriva za više nepredvidjenih situacija koje Vam mogu pokvariti planove – bilo da je u pitanju odmor ili poslovni put.

Obuhvata:

– Putno zdravstveno osiguranje (pokriva troškove iznenadne bolesti ili povrede na putu)

– Osiguranje prtljaga (pokriće gubitka, oštećenja, ili totalnog uništenja prtljaga)

– Osiguranje od otkaza putovanja (ako ste u turističkoj agenciji uplatili aranžman, a nepredviđene okolnosti spreče vas da otputujete, ova polisa pokriva iznos koji ste platili turističkoj agenciji.)

NAPOMENA : Paket putnog osiguranja zaključuje se odmah nakon uplate prve rate aranžmana.

USLUGE VIZIRANJA

Vize sa SVE zemlje sveta!

Passport and US VisaUkoliko planirate individualno putovanje ili poslovni put u inostranstvo a niste sigurni da li vam je potrebna viza, koji tip vize,  ili koju dokumentaciju treba sakupiti – tu smo da uradimo taj posao za vas!

Posedujemo aktuelne informacije vezano za vizne režime svih zemalja sveta, pružamo  asistenciju u prikupljanju neophodne dokumentacije i maksimalno vam olakšamo čitav proces aplikacije i dobijanja vize.

AVIO KARTE

Rezervišite avionsku kartu za bilo koju destinaciju poavio karte uslovima koje Vi diktirate!

Recite nam destinaciju i datume ili okvirni perod planiranog putovanja i u najkraćem mogućem roku pronaćićemo tačno onakve letove kakve zahtevate – najjeftinije, najkraće, ili sa tačnim perodima dana za poletanje ili sletanje. Uštedite sebi vreme i prepustite posao nama.

BRODSKE KARTE

Rezervišite i kupite brodske karte za trajekte u Grčkoj.

bluestarUkoliko planirate da prevoz do grčih ostrva realizujete individualno ili da uradite popularni “island hopping” tj da posetite nekoliko ostrva u jednom putovanju, kod nas možete uraditi rezervacije trajekta – postoji nekoliko klasa sedenja, kao i mogućnost rezervisanja apartmana na brodu za duža putovanja. Ukoliko planirate da na put krenete svojim vozilom ili motorciklom – i to je moguće!

Sensation Travel preko posrednika saradjuje sa najpoznatijim grčkim kompanijama Hellenic Seaways i Blue Star Ferries.

USLUGE PREVOZA

Transferi

kombiDozovolite da Vam u saradnji sa našim partnerima organizujemo najudobniji, najefikasniji i što je veoma važno – tačan prevoz po najnižim cenama na tržištu!

Aerodromi u Beogradu ili Budimpešti – više dnevnih grupnih polazaka

Budimpešta, Beč, Zagreb – dnevni polasci kombi prevozom

Najam kombija ili autobusa

Posredujemo u iznajmljivanju svih vrsta prevoza za pravna (firme, udruženja gradjana, klubove…) i fizička lica. Bilo da vam je potreban kombi prevoz ili autobus, sa zadovljstvom ćemo vam obezbediti udobno, sigurno i moderno vozilo po konkurentnoj ceni. Naše višegodišnje iskustvo u organizaciji i dobre poslovne veze garantuju vase zadovoljstvo.