DODATNE USLUGE

U cilju da vam svako putovanje olakšamo i ulepšamo, nudimo vam dodatne usluge putnog osiguranja, rezervacije avio karata, rezervacije brodskih karata, asistencije pri viziranju, rezervacije transfera i prevoza.

PUTNO OSIGURANJE

Putujte bezbrižno i sigurno!

Dunav-loogo-prijatelj-2015Putno zdravstveno osiguranje preporučuje se za bilo koji odlazak u inostranstvo, a pogotovo za duža putovanja. Medicinske usluge u stranim zemljama mogu da dostignu astronomske cifre čak i za najmanje intervencije, dok u nekim zemljama bolnice mogu i da odbiju da prime osobu bez osiguranja. Sensation Travel je u saradnji sa komapnijom Dunav Osiguranje i prestižnom međunarodnom asistentskom kućom APRIL obezbedio usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Krenite mirne savesti na putovanje, znajući da vam ni najmanja nezgoda neće pokvariti planove!

Polisa putnog osiguranja je gotova za 5 minuta a sve što nam je potrebno je Vaš pasoš.

Više informacija pogledajte OVDE.

PAKET PUTNOG OSIGURANJA SA OSIGURANJEM OD OTKAZA PUTOVANJA

Budite spremni na sva iznenadjenja!

Dunav-loogo-prijatelj-2015Paket putnog osiguranja u potpunosti Vas pokriva za više nepredvidjenih situacija koje Vam mogu pokvariti planove – bilo da je u pitanju odmor ili poslovni put.

Obuhvata:

– Putno zdravstveno osiguranje (pokriva troškove iznenadne bolesti ili povrede na putu)

– Osiguranje prtljaga (pokriće gubitka, oštećenja, ili totalnog uništenja prtljaga)

– Osiguranje od otkaza putovanja (ako ste u turističkoj agenciji uplatili aranžman, a nepredviđene okolnosti spreče vas da otputujete, ova polisa pokriva iznos koji ste platili turističkoj agenciji.)

OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA je u savremenom svetu praksa već dugi niz godina ali kod nas se smatra nepotrebnim troškom. Ali sve do momenta kada zbog nepredvidjenih situacija gost nije u mogućnosti da putuje. Tada obično dolazi do nezeljenih situacija koje rezultiraju stresom, nervozom, čestim mejlovanjem i sl..

Da bi ste sve to izbegli, OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA je jedan vrlo mali procenat doplate na Vaš aranžman u totalu a koji Vam omogućava da budete bezbrižni znajući da ako do takve situacije dodje, vi imate pravo na 100% povraćaj sredstava koje ste uplatili.

Prilikom prijave za putovanje, neophodno je da saopštite da želite ovaj vid osiguranja i zaposleni službenik će Vam saopštiti iznos Vašeg osiguranja. Okvirno iznosi oko 6-7% po osobi od ukupne vrednosti paket aranžmana ali uključuje i troškove putnog zdravstvenog osiguranja.

Složićete se da je to mali iznos a koji Vam omogućava da bezbrižno planirate unapred svoje putovanje…

NAPOMENA: Paket putnog osiguranja zaključuje se odmah nakon uplate prve rate aranžmana.

USLUGE VIZIRANJA

Vize sa SVE zemlje sveta!

Passport and US VisaUkoliko planirate individualno putovanje ili poslovni put u inostranstvo a niste sigurni da li vam je potrebna viza, koji tip vize,  ili koju dokumentaciju treba sakupiti – tu smo da uradimo taj posao za vas!

Posedujemo aktuelne informacije vezano za vizne režime svih zemalja sveta, pružamo  asistenciju u prikupljanju neophodne dokumentacije i maksimalno vam olakšamo čitav proces aplikacije i dobijanja vize.

AVIO KARTE

Rezervišite avionsku kartu za bilo koju destinaciju poavio karte uslovima koje Vi diktirate!

Recite nam destinaciju i datume ili okvirni perod planiranog putovanja i u najkraćem mogućem roku pronaćićemo tačno onakve letove kakve zahtevate – najjeftinije, najkraće, ili sa tačnim perodima dana za poletanje ili sletanje. Uštedite sebi vreme i prepustite posao nama.

BRODSKE KARTE

Rezervišite i kupite brodske karte za trajekte u Grčkoj.

bluestar

Ako planirate obilaske grčkih ostrva sa svojim ljubimcem na 4 točka, vožnja luksuznim brodovima više nije dalek san jer Vam sada nudimo putovanje po grčkim ostrvima super modernom flotom grčkih prevoznika. Zato Vam savetujemo da obratite pažnju na korisne informacije.

Brodovi kompanija HELLENIC SEAWAYS, BLUE STAR FERRIES, SUPERFAST FERRIES flote su izuzetno kvalitetni i udobni brodovi sa prodavnicama, restoranima brze hrane, ali i grčkih specijaliteta, bioskopima …

Gostima su na raspolaganju i udobne kabine ili sedišta ukoliko žele da vreme prekrate odmorom.Putovanje ovakvim brodovima ostaviće Vam najlepše uspomene na beskrajno plavetnilo Egeja. U agenciji  možete kupiti karte za brodove i trajekte grčkih prevoznika. Izdavanje karata je na licu mesta po zvaničnim cenama uz naplatu troškova izdavanja u iznosu od 15€.
Izbegnite neizvesnost u putovanju. Neka Vas Vaše mesto čeka.

USLUGE PREVOZA

Transferi

kombiDozovolite da Vam u saradnji sa našim partnerima organizujemo najudobniji, najefikasniji i što je veoma važno – tačan prevoz po najnižim cenama na tržištu!

Aerodromi u Beogradu ili Budimpešti – više dnevnih grupnih polazaka

Budimpešta, Beč, Zagreb – dnevni polasci kombi prevozom

Najam kombija ili autobusa

Posredujemo u iznajmljivanju svih vrsta prevoza za pravna (firme, udruženja gradjana, klubove…) i fizička lica. Bilo da vam je potreban kombi prevoz ili autobus, sa zadovljstvom ćemo vam obezbediti udobno, sigurno i moderno vozilo po konkurentnoj ceni. Naše višegodišnje iskustvo u organizaciji i dobre poslovne veze garantuju vase zadovoljstvo.